Fantasy-db

Het idee voor Fantasy-db.nl is begin 2007 geboren uit een studieopdracht. In eerste instantie ging het om een opdracht met als doel het onder de knie krijgen van programmeervaardigheden. Dit project bleek uiteindelijk zo uitdagend dat het vroeg om een toekomst. Zie hier waar dit toe leidde: een database gevuld met fantasy boeken. Fantasy-db is dé plek voor liefhebbers van het fantasy genre. Je kunt hier snel en gemakkelijk zoeken tussen honderden boeken en de bijbehorende auteurs. Op Fantasy-db.nl kun je terecht voor informatie over Nederlandse en Engelstalige boeken. Dit alles wordt overzichtelijk op je scherm weergegeven. Je kunt er bij Fantasy-db van op aan dat je van ieder boek de meest nieuwe uitgave vindt, omdat alle aangeboden informatie met zorg wordt gecontroleerd en bijgehouden. Voor in het bijzonder de Engelse boeken geldt ook dat alle getoonde boeken zoveel mogelijk van dezelfde uitgever komen.

Fantasy-db.nl is druk bezig met het uitbreiden van de database. Er worden nu zelfs bijna dagelijks nieuwe boeken toegevoegd. In de toekomst heeft Fantasy-db tot doel om niet alleen informatie over boeken en auteurs aan te bieden, maar om de lezers ook de gelegenheid te bieden hun mening te geven over boeken. Wij doen er ons best voor dat Fantasy-db.nl zal uitgroeien tot de meest volledige database met Nederlands- en Engelstalige fantasy boeken!

FAQ

Bestellen
Fantasy-db.nl is partner van bol.com en bruna.nl. Wanneer u interesse heeft in een boek dan kunt u op de betreffende bestel link drukken. U wordt dan doorverwezen naar bol.com of bruna.nl. Op de website van bol.com of bruna.nl wordt de bestelling verder afgehandeld.

Waarom zou ik boeken via fantasy-db.nl bestellen?
Fantasy-db.nl is een website die wordt bijgehouden door vrijwilligers die hun geliefde hobby graag met anderen willen delen. Wanneer u boeken via Fantasy-db besteld, krijgt Fantasy-db een klein percentage van het boek dat is besteld. Van het bedrag dat wij verdienen, kopen bij boeken in voor bijvoorbeeld winacties waarbij een boek te winnen valt.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Dit kan verschillen per bestelling en of u bij bol.com of bruna.nl heeft besteld. Normaliter worden de boeken binnen 2-3 werkdagen geleverd tenzij het anders is aangegeven.

Betaal ik veilig bij fantasy-db.nl?
Ja, de betalingen van de betreffende boeken worden niet door ons zelf afgehandeld maar door professionele webshops als bol.com of bruna.nl. Veilig betalen staat bij hun op de eerste plaats.

Ik kan het produkt van mijn keuze niet vinden .
Fantasy-db probeert de database zo veel mogelijk up to date te houden. Dit is echter niet altijd goed mogelijk. Doordat wij alleen met vrijwilligers werken die naast een vaste baan de website onderhouden, is het mogelijk dat bepaalde boeken niet of nog niet op de site geplaatst zijn.
Als je het produkt van jouw keuze niet meer in de webshop ziet staan, en je deze ook niet kunt vinden middels de zoekmachine, kan het zijn dat het produkt definitief is uitverkocht. Wanneer een produkt definitief uitverkocht is, wordt deze verwijderd uit de webshop.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Neem dan contact op via ons contactformulier.